Avoimet työpaikat

Etusivu / Suomeksi / Ajankohtaista / Avoimet työpaikat

Ulkoaluetyöntekijän toimi

Ulkoaluetyöntekijä toimii kunnallistekniikan vastuualueella. Työtehtäviin kuuluu mm. liikuntapaikkojen hoito (kaukalo, urheilukenttä, latuverkosto, uimala), ulkoalueiden, puistojen, leikkikenttien ja moottorikelkkareittien hoito.

Toimeen valittavalta edellytetään tehtävään soveltuvaa ammattitutkintoa ja/tai riittävää kokemusta alan työtehtävistä. Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä, kuorma-autokortti katsotaan eduksi.  Arvostamme hyvää yhteistyökykyä, itsenäistä työotetta, joustavuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön työehtosopimuksen mukaisesti. Toimen täytössä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Ennen toimen vastaanottamista on toimeen valitun esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kirjalliset hakemukset opinto- ja työtodistuksineen on toimitettava 29.9.2017 klo 12.00 mennessä osoitteella: Pielaveden kunta.  Ympäristöosasto, PL 27, (Puustellintie 10), 72401 Pielavesi. Kuoreen merkintä ”Ulkoaluetyöntekijä”. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja antaa kunnaninsinööri Juha Vainikainen, 040 489 4834 tai rakennusmestari Pentti Tikka, 040 637 5530.

Pielavesi 11.9.2017

Tekninen lautakunta


Pohjois-Savon lastensuojelun kehittämisyksikkö

HAKEE TUKI- JA SIJAISPERHEITÄ
lasten ja perheiden tukemiseen
 
Tuki- ja sijaisperheet ovat tavallisia perheitä, jotka pitävät lapsista ja haluavat auttaa heitä. Lapset käyvät tukiperheessä viikonloppuisin ja loma-aikoina. Sijaisperheissä lapset voivat saada myös pitempiaikaista hoitoa.

Nämä perhehoidon muodot ovat lastensuojelun keinoja auttaa lapsia ja heidän perheitään, kun perheen omat voimavarat eivät riitä ja sukulais- ja ystäväverkostot eivät ole riittävästi tukena.

Sijais- ja tukiperhe hoidosta maksetaan kuntakohtainen korvaus.

Yksikön järjestämistä valmennuksista, koulutuksista ja muista tilaisuuksista löytyy tietoa

http://www.pslastensuojelu.fi/ tai yksikön työntekijöiltä.

Ota yhteyttä!

Anna Mehtonen puh. 044 7401 992 anna.mehtonen@siilinjarvi.fi
Tarja Pitkänen puh. 044 7401 991 tarja.pitkanen@siilinjarvi.fi

 


Liitetiedostot
Te-palvelut Kuntarekry.fi