Avoimet työpaikat

Etusivu / Suomeksi / Ajankohtaista / Avoimet työpaikat

Pielaveden perusturvalautakunta julistaa haettavaksi 15.11.2017 klo 15.00 mennessä

SOSIAALITYÖNTEKIJÄN VIRKA

Sosiaalityöntekijän vastuualueeseen kuuluvat lapsiperheiden palveluiden- sekä lastensuojelun sosiaalityö. Sosiaalityöntekijä toimii lapsen asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä sekä suunnittelee, arvioi ja toimeenpanee lapsen edun mukaisia tukitoimia. Sosiaalityöntekijän työparina toimivat sosiaaliohjaajat, perhetyöntekijät sekä johtava sosiaalityöntekijä. Työhön saa vankan tuen koko sosiaalitoimen tiimiltä, esimieheltä sekä yhteistyöverkostoilta.

Arvostamme kehittämismyönteisyyttä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä lastensuojelutyön tuntemusta. Mahdollisuus oman auton käyttöön on tehtävän menestyksekkään hoitamisen edellytys.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7§:n mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Palkka määräytyy KVTES:n mukaan, hakija voi esittää myös palkkatoiveensa.

Virkaan valitun on esitettävä  ennen valinnan vahvistamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikostaustaote. Virkaan valittavalla on 6 kk:n koeaika.

Virka täytetään 1.1.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Pielaveden kunta on savuton työpaikka.

Hakemukset joihin liitetään CV, tulee toimittaa 15.11.2017 klo 15.00 mennessä osoitteeseen:

Pielaveden kunta, Sosiaalitoimisto, Savikontie 15 (PL 27), 72400 Pielavesi tai sähköpostilla osoitteeseen anne-leena.pellikka@pielavesi.fi. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja antaa perusturvajohtaja Pirjo Nikkinen, puh. 0400 152 231 tai johtava sosiaalityöntekijä Anne-Leena Pellikka, puh. 040 722 8355.

Pielavedellä 1.11.2017

Pielaveden perusturvalautakunta


Pohjois-Savon lastensuojelun kehittämisyksikkö

HAKEE TUKI- JA SIJAISPERHEITÄ
lasten ja perheiden tukemiseen
 
Tuki- ja sijaisperheet ovat tavallisia perheitä, jotka pitävät lapsista ja haluavat auttaa heitä. Lapset käyvät tukiperheessä viikonloppuisin ja loma-aikoina. Sijaisperheissä lapset voivat saada myös pitempiaikaista hoitoa.

Nämä perhehoidon muodot ovat lastensuojelun keinoja auttaa lapsia ja heidän perheitään, kun perheen omat voimavarat eivät riitä ja sukulais- ja ystäväverkostot eivät ole riittävästi tukena.

Sijais- ja tukiperhe hoidosta maksetaan kuntakohtainen korvaus.

Yksikön järjestämistä valmennuksista, koulutuksista ja muista tilaisuuksista löytyy tietoa

http://www.pslastensuojelu.fi/ tai yksikön työntekijöiltä.

Ota yhteyttä!

Anna Mehtonen puh. 044 7401 992 anna.mehtonen@siilinjarvi.fi
Tarja Pitkänen puh. 044 7401 991 tarja.pitkanen@siilinjarvi.fi

 


Liitetiedostot
Te-palvelut Kuntarekry.fi