Avoimet työpaikat

Etusivu / Suomeksi / Ajankohtaista / Avoimet työpaikat

 

Pielaveden kunta hakee innostunutta, kannustavaa ja kehittämismyönteistä

HALLINTO- JA SIVISTYSJOHTAJAA,

joka saa johtamansa joukkueen loistamaan, tuottamaan parhaita mahdollisia palveluita kuntalaisille ja iloitsemaan yhteisistä onnistumisista. Oletko sinä etsimämme huippu tyyppi ja ammattilainen? Sytyt ihmisten kanssa työskentelystä ja palveluiden kehittämisestä. Haluat olla omalta osaltasi rakentamassa tulevaisuuden kuntaa myönteisellä otteella yhteistyössä henkilöstön, luottamushenkilöiden ja sidosryhmien kanssa. Sivistyssektoriin kuuluvat palvelut ovat sydäntäsi lähellä ja vahvuuksiasi. Hallitset isoja kokonaisuuksia ja tunnet myös lakiviidakkoa.

Virka täytetään 1.8.2017 lukien tai sopimuksen mukaan toistaiseksi. Kelpoisuusehtona on ylempi korkeakoulututkinto. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan, mutta voit esittää myös palkkatoiveesi. Jotta voimme olla varmoja, että sovimme toisillemme, sovellamme virkaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Hyväksyttävä lääkärintodistus tulee esittää ennen viran vastaanottamista.

Odotamme kunnanhallitukselle osoitettua hakemustasi ansioluetteloineen 9.6.2017 klo 14.00 saakka. Voit toimittaa hakemuksen osoitteeseen Puustellintie 18, PL 27, 72400 Pielavesi tai kunta@pielavesi.fi. Lisätietoja antavat kunnanjohtaja Vilma Kröger, p. 0400 668211, vilma.kroger@pielavesi.fi tai kunnanhallituksen puheenjohtaja Mia Simpanen, p. 040 7778 850, mia.simpanen@pielavesi.fi.

Pielavedellä 15.5.2017

PIELAVEDEN KUNNANHALLITUS

 

Siivoustyönohjaajan / laitoshuoltajan toimi

Pielaveden kunnan ympäristöosastolla tilapalvelun vastuualueella on haettavana siivoustyönohjaajan/laitoshuoltajan toimi. Toimeen valittavalta edellytetään laitoshuoltajan/siivoustyönohjaajan tutkintoa sekä kokemusta esimiestehtävistä.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Toimen täyttämisessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

 Kirjalliset hakemukset opinto- ja työtodistuksineen on toimitettava 19.5.2017 klo 12.00 mennessä osoitteella: Pielaveden kunta.  Ympäristöosasto, PL 27, (Puustellintie 10), 72401 Pielavesi. Kuoreen merkintä ”Siivoustyönohjaajan / siivoojan toimi ”. Hakemuksia ei palauteta.

Ammattimiehen toimi

 Ammattimies toimii kunnallistekniikan vastuualueella mm. teiden, alueiden, vesi- ja viemäriverkostojen kunnossapidossa sekä kunnan kuorma-auton ja traktorin kuljettajana.

Toimeen valittavalta edellytetään tehtävään soveltuvaa ammattitutkintoa ja/tai riittävää kokemusta alan töistä sekä kuorma-auton ajokorttia. Kuljettajan ammattipätevyyskoulutus luetaan eduksi. Arvostamme hyvää yhteistyökykyä, itsenäistä työotetta, joustavuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön työehtosopimuksen mukaisesti. Toimen täytössä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Ennen toimen vastaanottamista on toimeen valitun esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

 Kirjalliset hakemukset opinto- ja työtodistuksineen on toimitettava 19.5.2017 klo 12.00 mennessä osoitteella: Pielaveden kunta.  Ympäristöosasto, PL 27, (Puustellintie 10), 72401 Pielavesi. Kuoreen merkintä ”Ammattimiehen toimi”. Hakemuksia ei palauteta.

 Lisätietoja molempiin toimiin antaa kunnaninsinööri Juha Vainikainen, 040 489 4834.

Pielavesi 28.4.2017

Tekninen lautakunta

 

KESÄTYÖNTEKIJÄT

Pielaveden kunta hakee kesätyöntekijöitä (56) osastojen työtehtäviin mm. kotipalvelu, vanhustyönkeskus, tekninen, kirjasto, siivous, liikunta, päiväkoti, museo, Lepikon Torppa.
Hakijan tulee olla syntynyt vuosina 1997 - 2001.

Hakemukset tulee jättää 28.2.2017 klo 16.00 mennessä kanslisti Seija Poikoselle, Koulutie 3, 72400 Pielavesi, seija.poikonen@pielavesi.fi.
Hakemuksen voit tulostaa Pielaveden kunnan kotisivuilta www.pielavesi.fi ja hakemuksia saa myös Opinportista.

Lisätietoja saat nuoriso ja vapaa-ajanohjaaja Tuula Moilaselta 0405700909 tai tuula.moilanen@pielavesi.fi


Pohjois-Savon lastensuojelun kehittämisyksikkö

HAKEE TUKI- JA SIJAISPERHEITÄ
lasten ja perheiden tukemiseen
 
Tuki- ja sijaisperheet ovat tavallisia perheitä, jotka pitävät lapsista ja haluavat auttaa heitä. Lapset käyvät tukiperheessä viikonloppuisin ja loma-aikoina. Sijaisperheissä lapset voivat saada myös pitempiaikaista hoitoa.

Nämä perhehoidon muodot ovat lastensuojelun keinoja auttaa lapsia ja heidän perheitään, kun perheen omat voimavarat eivät riitä ja sukulais- ja ystäväverkostot eivät ole riittävästi tukena.

Sijais- ja tukiperhe hoidosta maksetaan kuntakohtainen korvaus.

Yksikön järjestämistä valmennuksista, koulutuksista ja muista tilaisuuksista löytyy tietoa

http://www.pslastensuojelu.fi/ tai yksikön työntekijöiltä.

Ota yhteyttä!

Anna Mehtonen puh. 044 7401 992 anna.mehtonen@siilinjarvi.fi
Tarja Pitkänen puh. 044 7401 991 tarja.pitkanen@siilinjarvi.fi

 


Liitetiedostot
Te-palvelut Kuntarekry.fi