Majoitus

Etusivu / Suomeksi / Palvelut / Matkailu / Majoitus
Satma1.jpgPielavedellä voit majoittua hotelliin tai mökkimajoitukseen. Pielavesi on kuuluisa puhtaista ja kalaisista vesistään. Voit rauhoittua hiljaisuudessa tai viettää aktiivisen loman ohjelmapalveluiden parissa. Kaikki mökit sijaitsevat hyvien kalavesien äärellä ja harrastusmahdollisuuksia on hyvin tarjolla.

 

DSC_0251.JPGSäviällä ja sen lähiympäristössä toimivat Ravintola Juhlaranta, Nilakan Pirtit, Nilakan Kala- ja Luontoretket sekä Pielaveden Luontoloma S & M. Juhlarantaan valmistuu vuoden 2010 kesällä 27-paikkainen majoitustila. Nilakan Pirteillä voi majoittua kolmeen talviasuttavaan mökkiin, kesällä kahteen aittaan tai karavaanarialueelle. Nilakan Kala- ja Luontoretket tarjoaa majoitusta yhdessä mökissä ja ohjelmapalveluina mm. opastettua kalastusta. Pielaveden Luontolomat S & M tarjoaa kesällä majoitusta kahdessa mökissä. 

 

Koivujärvellä sijaitsevat Villa Kirmakka ja Villa Kasari. Villa Kirmakassa on kaksi viiden tähden mökkiä ja yksi neljän tähden mökki ja savusauna. Villa Kasarissa on yksi viiden tähden mökki, aittamajoitusta ja rantasauna. Hietaharjun viiden tähden mökki sijaitsee Vaaraslahdessa.