Siirry sisältöön

Töihin Pielaveden kuntaan

Pielaveden kunta on muutoksista mahdollisuudet löytänyt yhteistyökykyinen, rohkea ja aktiivinen ihmisten yhteisö. Henkilöstöpolitiikkamme perustuu kunnan arvoihin ja kuntastrategiaan. Työkulttuurimme kulmakivinä ovat strategiasta nousevat arvot; rohkeus, oikeudenmukaisuus, yrittäjämyönteisyys, positiivisuus ja yhteisöllisyys.

Nämä arvot näkyvät myös konkreettisesti arjen henkilöstötyössä. Haluamme panostaa työntekijöidemme ajantasaiseen osaamiseen, hyvinvointiin ja hyvään työkykyyn. Jokainen työntekijä on tärkeä osa kuntakokonaisuutta. Päivittäisen työntekemisen tukena ovat yhteisöllinen ja kehitysmyönteinen työkulttuuri, ketterä palveluorganisaatio sekä johdon ja esihenkilöiden välitön tuki ja kannustaminen.

Rohkaisemme työntekijöitä löytämään vahvuutensa sekä ylläpitämään ja kehittämään omaa osaamistaan. Työnantajana tarjoamme työn ohessa tutkintoon tähtäävän koulutukseen 10 päivää palkallista virkavapaata tai työlomaa kalenterivuodessa. Tuemme omaehtoista kouluttautumista myös korvaamalla muuhun opiskeluun liittyviä kustannuksia. Järjestämme ammattitaitoa ylläpitävää ja lisäävää koulutusta myös itse.

Meillä työntekijän hyvinvointi ja hyvä työkyky ovat sydämen asia. Tarjoamme laajat työterveyspalvelut ja terveysvakuutuksen, joka kattaa erikoislääkärin antamaa hoitoa ja tutkimuksia. Lisäksi tarjoamme työnantajana vuosittaisen hyvinvointiedun Epassin muodossa. Mikäli tehtävän kuvaan sopii, meillä on myös joustava etätyön mahdollisuus.

Avoimet työpaikat Pielaveden kunnassa ja Pielavedellä

Tälle sivulle listautuvat automaattisesti Kuntarekryssä(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun) julkaistut kunnan avoimet työpaikat sekä TE-palveluiden(siirryt toiseen palveluun) avoimista työpaikoista ne työpaikat, jotka sijaitsevat Pielavedellä.

Pohjois-Savon Hyvinvointialueen työpaikat löytyvät Avoimet työpaikat – Pohjois-Savon Hyvinvointialue (pshva.fi)(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun) -verkkosivuilta. 

Avoimet työpaikat Pielaveden kunnassa

Avoimet työpaikat Pielavedellä (Työmarkkinatori.fi)