Siirry sisältöön

Kunnan kesätyöpaikkojen haku on alkanut!

Uutinen
1.3.2024

Kunnan kesätyöpaikkojen haku on käynnissä 1.-31.3.2024 Kuntarekryssä(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun). Kunta hakee nuoria kesätöihin ympäristön ja asumisen, kasvun ja oppimisen sekä elinvoiman ja hallinnon palvelualueille.

Vapaa-aikapalveluiden kesätyöntekijät ovat tulevana kesänä Summer-vastaavia tai Summer-kesätyöntekijöitä. Summer-vastaavat ovat vastuullisemmassa tehtävässä ja heidän tehtävänään on esimerkiksi Lepikon torpalla Summer-kesätyöntekijöiden ohjaaminen, kahvilan toiminnasta vastaaminen, kävijäryhmien varausten vastaanottaminen sekä toiminnan yleisen sujuvuuden varmistaminen. Summer-kesätyöntekijät ja Summer-vastaavat tekevät tarvittaessa myös muita vapaa-aikapalveluiden työtehtäviä sekä järjestävät tapahtumia muun Summer-tiimin kanssa.

Kesätyöpaikkatuki

Pielaveden kunta tukee työnantajia pielavetisten nuorten kesätyöllistämisessä kesätyöpaikkatuella. Mitä kauemmin yritys voi työllistää nuorta, sitä korkeampi on myös kesätyöpaikkatuki. Lisätietoja kesätyöpaikkatuesta löydät kunnan verkkosivuilta pielavesi.fi/kesatyo(avautuu uuteen ikkunaan).

Kesäyrittäjyys

Pielaveden kunta tukee 13-20 -vuotiaiden pielavetisten nuorten kesätyötä kevytyrittäjänä 300 euron tuella. Kesäyrittäjätuki tarjoaa vaihtoehdon palkkatyölle tukien nuoria itse itsensä työllistämiseen kevytyrittäjyyden tai yrittäjyyden muodossa kesän ajan. Lisätietoja kesäyrittäjyydestä löydät kunnan verkkosivuilta pielavesi.fi/kesatyo(avautuu uuteen ikkunaan).

Kesäyrittäjyys 4H-yrittäjänä

Lisätietoja saat 4H:n verkkosivuilta https://4h.fi/toita/perusta-oma-yritys/(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun) tai Pielaveden 4H-yhdistyksen toiminnanjohtajalta Liisa Raatikaiselta p. 040 326 7600 pielavesi@4h.fi

Lue lisää: