Siirry sisältöön

Pielaveden kunta aloittaa positiivisen somehaasteen

Uutinen
15.6.2024

Missä sait palvelua, josta jäi hyvä mieli? Onko sinulla naapuri, jolta löytyy aina kaikki tarpeet pielavetiseen ratkaisuun? Mikä on lempipaikkasi Pielavedellä? Kenen saavutuksesta olet ylpeä?

Pielaveden kunnan elinvoimajaosto haastaa kaikki pielavetiset ja sydämeltään pielavetiset kehumaan, kannustamaan ja kiittämään! Kehun, kannustuksen tai kiitoksen voit antaa vaikkapa kaverille, yrittäjälle, viljelijälle, elämykselle, maulle, palvelulle, onnistumiselle, pielavetiselle, kohteelle, nähtävyydelle tai jollekin muulle Pielavedellä.

Somehaasteeseen voi osallistua julkaisemalla Facebookiin tai Instagramiin kuva, video tai lyhyt viesti, jossa annat kehun, kannustuksen tai kiitoksen. Käytä julkaisussasi hashtageja #munpielavesi #hyvänmielenpielavesi #sydämeltäänpielavetinen. Pielaveden kunta arpoo 30.8. kehujien kesken Pielavesi-tuotepaketin (arvo noin 50 euroa).

Jaetaan hyvää mieltä, iloa ja positiivisuutta ympärillemme yksi kehu kerrallaan!  Kuka tai mikä saa sinun ensimmäisen kehusi?

Positiivista somehaastetta voi toteuttaa myös ilman sosiaalista mediaa – kehua, kannustaa ja kiittää voi aina ihan kasvotustenkin!