Siirry sisältöön

Pohjois-Savon ELY-keskus: vesihuoltoinvestointien infotilaisuus

Ilmaistapahtumat, Muut tapahtumat

Aika: klo

Järjestäjä: Pohjois-Savon ELY-keskus

Paikka: Teams

Hinta: maksuton

Pohjois-Savon ELY-keskus avaa vesienhuoltoinvestointien teemahaun ajalle 1.12.2023-29.2.2024. Hakuun liittyvä teams-infotilaisuus järjestetään 11.12.2023 klo 10–11. Tilaisuus on kaikille avoin eikä siihen tarvitse erikseen ilmoittautua.

EU:n maaseuturahoituksella voidaan tukea yleishyödyllisinä investointeina pienimuotoisia vesihuoltoinvestointeja, jotka liittyvät vesihuollon digitalisaatioon, energia- ja resurssitehokkuuteen sekä turvallisuutta parantaviin investointeihin.

Teemahakuun kohdennetaan rahoitusta 200 000 euroa. Tässä teemahaussa tuki kohdistetaan ensisijaisesti huoltovarmuuteen liittyviin investointeihin, esimerkiksi erilaisten toimintahäiriöiden varautumiseen liittyviin investointeihin, esimerkiksi varageneraattorit, etäluettavat mittarit, varakaivot tai kulunvalvontainvestoinnit.

Tuettavasta investoinnista saatava hyöty tulee ohjautua alueen asukkaille ja muille toimijoille, kuten erilaisille yhteisöille. Tukea ei voi myöntää yksittäisen yrityksen investointeihin tai perusliiketoimintaan eikä vesihuollon perusinfran rakentamiseen.

Tukea yleishyödylliseen investointihankkeeseen voi saada julkis- tai yksityisoikeudellinen yhteisö, kuten kyläyhdistys, osuuskunta tai järjestö. 

Sujuvan tapahtuman mahdollistamiseksi pyydämme pitämään mikrofonit ja kamerat kiinni tapahtuman aikana lukuun ottamatta kysymyksille varattua osiota. Kysymyksiä voi esittää koko tapahtuman ajan Teamsin keskustelukentässä.

Lisätietoa tapahtumasta sekä teams- osallistumislinkki löytyy täältä(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun).