Siirry sisältöön

Kesäliikuntapaikat

Kesäkausi on 1.6. – 30.9. välisenä aikana.

Pielaveden ampumarata sijaitsee osoitteessa Maaningantie 93.

Pielaveden ampuradalla on skeet-rata, trap-rata, haulikkorata 1500 lauk./v, hirviluodikkorata 5000 lauk./v.

Opinportin alakerrasta (Koulutie 3) löytyy myös ilma-aserata.

Pielavedellä on virallinen 9-väyläinen frisbeegolfrata. Rata lähtee Suojalan urheilukentältä (Kisapolku 12) ja se on kunnan ylläpitämä.

Frisbeegolfkiekkoja voit lainata nuorisotoimesta (Laurinpurontie 14) tai liikuntatoimesta (Koulutie 3).

Voit ladata Frisbeegolfradan väyläkartan alla olevasta linkistä.

Pielavesi minigolf sijaitsee Pielavedellä osoitteessa Laurinpurontie 14, kirjastotalon nuorisotilojen puoleisessa päädyssä.

Pielavesi minigolf tarjoaa mukavaa, leppoista kisailua perheen ja kaveriporukan kesken. Pielavesi minigolfrata sisältää 9 jännittävää reikää eri vaikeusasteineen. Mailoja on saatavilla eri pituisia, joten golfin pelaaminen radallamme luonnistuu myös perheen pienimmille. Pelaaminen Pielavesi minigolfradalla ei maksa mitään ja välineitä saa lainattua vaivattomasti nuorisotiloilta/ kirjastolta.

Tenniskenttä sijaitsee osoitteessa Laurinpurontie 15. Tenniskentältä löytyy kaksi tekonurmikenttää, joita voit varata käyttöösi sähköisen Julius varausjärjestelmän kautta. Kenttä 1 on Puustellin koulun puoleinen ja kenttä 2 kaukalon puoleinen. Harjaathan kentän jokaisen käyttökerran jälkeen.

Välineitä saat lainattua kirjastolta, kirjaston aukioloaikoina. Kirjastolta löytyy aikuisten ja lasten mailoja sekä palloja.

Ohjekuva kentän harjauksesta alla:

Tästä pääset varausjärjestelmään:

Painamalla haluttua aikaa pääset varaaman vuoron. Varausinfosta näet ohjeet kuinka varaus tehdään. Lisää varaajantiedot. Tarkista, että päivämäärä ja vuoron aloitus sekä lopetus aika täsmää. Paina +lisää ja järjestelmä näyttää onko aika varattavissa. Tämän jälkeen paina tallenna varaus.

Kunnan ylläpitämä uimaranta sijaitsee Oikopolun päässä kirkonkylän pohjoisosassa. Laiturilla on 1m, 3m ja 5m hyppytornit.

Uimalan yhteydessä on pukuhuoneet yleisövessoineen ja beachvolleykentät.

Talviuimakausi on 1.10-31.5, jolloin uimalalla on mahdollisuus avantouintiin. Avainpanttimaksu on 30,00 euroa ja kausimaksu on 10,00 euroa. Avaimen voi lunastaa ympäristön ja asumisen palvelualueen toimipisteeltä (os. Puustellintie 10).

Pielaveden kirkonkylältä Tervon suuntaan noin 34 kilometriä on myös uimaranta ja beachvolleykenttä. Paikka on nimeltään Hirviniemi ja sen löytää Hirviniementien päästä, parkkipaikalta pienen kävelymatkan päässä.

Pielaveden Suojalan urheilukentällä (Kisapolku 12) on monipuoliset yleisurheilumahdollisuudet. Urheilukentän keskellä on nurmikenttä, joka mahdollistaa mm. jalkapallon pelaamisen sekä keihäänheittämisen. Hyppy- ja heittopaikat ovat päällystettyjä, mutta juoksurata ei.

Kesäaikaan yleisurheilu-/nurmikentän voi varata omaan käyttöönsä Julius varausjärjestelmän kautta.

Tästä pääset varausjärjestelmään

Painamalla haluttua aikaa pääset varaaman vuoron. Varausinfosta näet ohjeet kuinka varaus tehdään. Lisää varaajantiedot. Tarkista, että päivämäärä ja vuoron aloitus sekä lopetus aika täsmää. Paina +lisää ja järjestelmä näyttää onko aika varattavissa. Tämän jälkeen paina tallenna varaus.

Ota yhteyttä

Mehtonen Juha

liikuntapaikkojen hoitaja

040 722 0969

juha.mehtonen@pielavesi.fi

Ihalainen Jouko

ulkoaluetyöntekijä

040 057 2133

jouko.ihalainen@pielavesi.fi