Siirry sisältöön

Äänestä Pielaveden vuoden 2023 kuntatoimijaa

Uutinen
17.10.2023
Nyt valitaan yhdessä vuoden kuntatoimija! Viidestä finalistista yksi palkitaan vuoden kuntatoimijana itsenäisyyspäivän juhlassa.

Vuoden 2023 Pielaveden kuntatoimijasta sai antaa ehdotuksia syyskuussa. Vastaajat ehdottivat yli 30 eri yhteisöä, yritystä tai henkilöä Pielavedeltä.

Pielaveden kunnan elinkeinojaosto valitsi ehdokkaiden joukosta viisi finalistia, joista äänestetään vuoden 2023 Pielaveden kuntatoimija.

Äänestä kuntatoimijaa sähköisellä lomakkeella

Äänestysaika on 17.-31.10.2023.

Pielaveden vuoden 2023 kuntatoimija-ehdokkaat ja vastaajien antamia perusteluita:

Minun Pielaveteni- ja Pielavesi 150v Elävinä kuvina -tapahtumatiimi

”Tapahtumatiimi on järjestänyt juhlavuoden aikana useita tapahtumia osin talkootyönä ja tuoneet esille lähihistoriaa sekä avartaneet käsitystä kunnan menneisyydestä.”

Kiinteistöhuolto Hirvasoja Oy

”Kiinteistöhuolto Hirvasoja on huolehtinut kylänraittien siisteydestä. Aina iloiset työntekijät.”

Pielavesi Team

”PielavesiTeam on toiminut vuodesta 2017 lähtien ja markkinoinut Pielavettä positiivisesti sosiaalisessa mediassa ja itse tapahtumassa. PielavesiTeam on voittanut Reiska MM-turnauksissa hopeaa (2017 & 2019) ja pronssia (2023).”

Säviän Martat ry

”Säviän Martat ovat toimineet aktiivisesti eri tapahtumissa mm. sähkömuuntajien maalaamisessa ja Säviän maitolaiturin ehostamisessa ja tuoneet teoillaan iloista ilmettä Pielavedellä vierailijoille ja ohikulkijoille.”

Titta Raitanen

”Titta on tehnyt työtä Pielaveden elävöittämiseksi sekä kuntalaisten viihtyvyyden eteen muun muassa Muikkuvestivaalien ja Laivurin kautta tarjoten esimerkiksi nuorille kesätyöpaikkoja ja järjestämällä Laivurissa tapahtumia.”

Äänestä vuoden 2023 Pielaveden kuntatoimijaa