Siirry sisältöön

Ilmoittaudu Pohjois-Savon ilmastofoorumiin 3.11. mennessä

Uutinen
13.10.2023

Tämänkertaisen Pohjois-Savon ilmastofoorumin teemana on ilmastonmuutokseen sopeutuminen ja sen eri näkökulmat: Hyvinvointia ja turvallisuutta muuttuvassa ilmastossa.

Pohjois-Savon ilmastofoorumi

Aika: 16.11.2023 klo 08:30 – 15:00

Paikka: Original Sokos Hotel Puijonsarvi (Minna Canthin katu 16, Kuopio)

Ilmoittautuminen 3.11. mennessä: https://www.savogrow.fi/tapahtumat/pohjois-savon-ilmastofoorumi/(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Tavoitteena on vahvistaa ymmärrystä sopeutumistyön laajuudesta ja tarpeesta sekä lisätä yhteistyötä ja konkretiaa. Luvassa on asiantuntijapuheenvuoroja, sopeutumisen kyselytunti sekä työpajatyöskentelyä. Odotamme näkevämme teitä runsain joukoin Sokos Hotel Puijonsarvessa Kuopiossa!

Sopeutumisen teema koskettaa meitä laajasti. Tervetuloa erityisesti kuntatoimijat, vesi-, energia- ja ruokahuollon sekä maa- ja metsätalouden asiantuntijat eri organisaatioista. Myös yritysten edustajat, ympäristöasiantuntijat, kaavoittajat, terveys- ja sosiaalihuollon ammattilaiset, turvallisuusala, tutkijat – liittykää mukaan.

Lisätietoa ja tapahtumaan ilmoittautuminen: https://www.savogrow.fi/tapahtumat/pohjois-savon-ilmastofoorumi/(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Tapahtuman järjestävät Pohjois-Savon ELY-keskuksen Hiilineutraali Pohjois-Savo -hanke, Savonia-ammattikorkeakoulun Ilmastokriisi -hanke sekä Suunnitelmallisen ilmastotyön juurruttaminen Pohjois-Savoon (SISU) -hanke, jonka toteuttajina ovat Kuopion kaupunki, SavoGrow Oy, Navitas Kehitys Oy ja Iisalmen kaupunki.