Siirry sisältöön

Kysely työnantaja- ja yrityspalvelujen kehittämiseksi TE-uudistuksen yhteydessä – vastaa ja vaikuta!

Uutinen
17.6.2024
TE-uudistus astuu voimaan vuoden 2025 alusta ja uudet työllisyysalueet aloittavat toimintansa. Ylä-Savon alueella halutaan valmisteluvaiheessa selvittää, mitä ja millaisia palveluita erityisesti yritykset ja työnantajat uudistuvilta palveluilta odottavat.

Vuoden 2025 alusta TE-toimistojen palvelut siirtyvät kuntien toteutettaviksi. Ylä-Savon alueelle syntyy oma palvelualue, johon kuuluvat Iisalmi, Kiuruvesi, Pielavesi, Sonkajärvi ja Vieremä. Uuden palvelukokonaisuuden vastuuorganisaationa toimii Iisalmen kaupunki.

Tällä kyselyllä halutaan selvittää alueen yritysten aiempia kokemuksia työnantaja- ja yrityspalveluista ja kuulla toiveita ja tarpeita, miten palveluita voitaisiin kehittää, uudistaa tai toteuttaa jatkossa entistä paremmin. Kysely on avoinna 30.8.2024 saakka ja sen vastaukset käsitellään anonyymisti. Kyselyyn voivat vastata yritykset uuden Ylä-Savon työllisyysalueen koko alueelta eli Iisalmesta, Kiuruvedeltä, Pielavedeltä ja Sonkajärveltä ja Vieremältä.

Voit myös vastata kyselyyn oheisella QR-koodilla.

Mikäli kyselyyn vastatessasi nousee mieleen palvelutarve, johon haluaisit saada apua joko TE-toimistolta, kunnan työllisyyspalveluista tai elinkeinopalveluista.

Rytkönen Tuula

työllisyyskoordinaattori

Työllisyyspalvelut ja kotouttamispalvelut

050 476 6032

tuula.rytkonen@pielavesi.fi

Niskanen Aarno

elinkeinoasiantuntija

040 149 2204

aarno.niskanen@savogrow.fi