Siirry sisältöön

Osallistu SISU-hankkeen järjestämään Ilmastosisua arkeen- kampanjaan ja voit voittaa palkintoja

Tiedote
27.5.2024
Mainos kampanjasta

Pielaveden kunta osallistuu yhdessä muiden SavoGrown kuntien (Suonenjoki, Rautalampi, Tervo, Vesanto ja Keitele) kanssa ”Suunnitelmallisen ilmastotyön juurruttaminen Pohjois-Savoon (SISU)”- hankkeeseen(siirryt toiseen palveluun). SISU-hanke järjestää kuntalaisille Ilmastosisua arkeen- kampanjan, jolla kannustetaan selvittämään oma hiilijalanjälki sekä toteuttamaan eri toimenpiteitä sen pienentämiseksi.

Lähde mukaan kohti ilmastosisukasta arkea

Tiedätkö, mikä on hiilijalanjälkesi ja miten voit vaikuttaa siihen? ​ Jokaisella valinnalla on merkitystä ja nyt on aika tehdä muutos kestävän elämäntavan edistämiseksi. Ilmastosisua arkeen! -kampanjan tarkoituksena on saada kaikki tekemään ilmastotekoja ja pienentämään omaa hiilijalanjälkeään. Kampanjaan voi osallistua tekemällä Sitran Elämäntapatestin ja sen jälkeen valita itselleen mieleiset ilmastoteot, joita olisi valmis kokeilemaan kampanjan aikana.

Osallistu kampanjaan ja toimi näin:

  1. Tee Sitran Elämäntapatesti
  2. Täytä Ilmastosisua arkeen! -kampanjan ilmoittautumislomake ja ilmoita hiilijalanjälkesi ja valitsemasi 3-5 ilmastotekoa
  3. Kokeile ilmastotekojen tekemistä 1-2 kk ajan
  4. Kerro meille kestävän elämäntavan tulokset Ilmastosisua arkeen! -kampanjan seurantalomakkeella (auki 24.6. alkaen)
  5. Osallistu arvontaan, kun olet kertonut tulokset

Millaisen ilmastoteon sinä teit? Kerro siitä meille ja muille käyttäen #ilmastosisuaarkeen

Kerro meille kestävän elämäntavan muutoksistasi ja osallistu arvontaan! Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostitse kampanjan päättymisen (29.11.2024) jälkeen. Palkintojen tahot eivät ole osallisena kampanjassa. Osallistuneiden kesken arvotaan seuraavat palkinnot:

Pääpalkintona on majoitus kahdelle hengelle kahdeksi yöksi Tahkolle Panorama Landscape Hotelliin (arvo 750 €). Lisäksi arvomme 2 kpl museokortteja (arvo 79 €/kpl) ja 10 kpl kahden hengen leffalippupaketteja voittajalle lähimpään pohjoissavolaiseen elokuvateatteriin (arvo n. 24 €/kpl).

Kampanjassa tehdään yhteistyötä Sitran(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun) kanssa.

Kampanjan linkit:
Sitran Elämäntapatesti: https://pslifestyle-app.net?campaign=q8klFpnGVwht0BwAP3LR

Kampanjan ilmoittautumislomake: https://forms.office.com/e/ZAptWXrZys

Kampanjan seurantalomake: https://forms.office.com/e/Ka9g2ibrjw (auki 24.6. alkaen)