Siirry sisältöön

pielavesi.fi -verkkosivu on uudistunut

Uutinen
29.8.2023

Kunnan verkkosivujen uudistusprojekti on edennyt julkaisuvaiheeseen ja uudet sivut julkaistaan 30.8.2023.

Verkkosivu-uudistuksen suurimmat muutokset koskevat sivuston ulkoasua, toiminnallisuuksia ja sisältöjen suhteen hyvinvointialueuudistusta. Sivusto julkaistaan aluksi vain suomen kielellä.

Uusien verkkosivujen ulkoasu on päivitetty vastaamaan Pielaveden kunnan uudistuneen brändin värejä, muotokieltä ja elementtejä. Myös verkkosivujen rakennetta on uudistettu ja valikoita selkeytetty. Uudistuksen myötä kunnan verkkosivut latautuvat aiempaa nopeammin ja mm. hakutoiminnallisuus sekä yhteystieto-sivu ovat parantuneet.

Hyvinvointialueuudistuksen astuttua voimaan vuoden 2023 alussa, sosiaali- ja terveyspalvelujen sisällöt eivät enää löydy pielavesi.fi-sivustolta. Pohjois-Savon hyvinvointialueen tiedot löytyvät osoitteesta: https://pshyvinvointialue.fi/(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Uuden sivuston rakenne ja osoitteet ovat muuttuneet. Kunnan verkkosivuille pääsee kuitenkin jatkossakin osoitteesta www.pielavesi.fi(siirryt toiseen palveluun) . Tärkeimpiä osoitteita on uudelleenohjattu uudelle sivustolle, mutta sivustojen sisällöt eivät välttämättä vastaa enää vanhaa sivustoa, kun sisältöjä on saatettu tiivistää tai pilkkoa erilaisiin kokonaisuuksiin aikaisempaan verkkosivuun verrattuna. Jos vanha linkki ei enää toimi tai et löydä etsimääsi sisältöä vanhan linkin kautta, voit käyttää hakutoiminnallisuutta hyödyksesi. Uusilla verkkosivuilla hakutoiminnallisuus löytyy sivun yläreunasta ”Haku”-kohdasta.

Voit lähettää palautetta uusista verkkosivuista asiakaspalaute-lomakkeella. Palautteet otetaan huomioon mm. sivuston jatkokehityksessä. Kerro esimerkiksi, jos löydät rikkinäisen linkin tai et löydä etsimääsi kunnan verkkosivuilta.