Siirry sisältöön

Toivomme, että viihdyt hyvin kodissasi. Silti asumisen aikana saattaa eteen tulla uusia asioita ja kysymistä vuokranantajalta tai kiinteistöhuollolta.

Ota yhteyttä asuntotoimistoon, kun haluat irtisanoa asunnon tai vaihtaa asuntoa, sinulla on asumisviihtyvyyttä koskevia esityksiä, havaitset järjestyssääntöjen vastaista toimintaa tai missä tahansa muissa vuokraukseen liittyvissä asioissa.

Kiinteistönhoito

Kiinteistöhuoltoon kannattaa olla aina yhteydessä, jos havaitset kodissasi, talossa tai pihalla vikoja tai puutteita. Kiinteistöhuolto hoitaa myös avainpäivystyksen.

Käytä vikailmoituksen tekemiseen verkkosivuilta löytyvää vikailmoitus- ja palvelupyyntölomaketta. Täytäthän huolellisesti lomakkeen tiedot. Tähdellä (*) merkityt kohdat ovat pakollisia tietoja. 

Kiireellisissä tapauksissa pyydämme ottamaan yhteyttä suoraan huoltoyhtiöön Kiinteistöhuolto Hirvasoja Oy p. 0400 570 211 (24 h).

Vuokralaskutus

Vuokralaskutukseen liittyvissä epäselvyyksissä olethan yhteydessä laskussa mainittuun yhteyshenkilöön.

Paperinen vuokralasku toimitetaan asukkaille normaalisti kerran vuodessa. Vuokra maksetaan samalla viitenumerolla koko vuoden ajan. Paperisen laskun tilalle voit halutessasi valita e-laskun tai suoramaksun. Maksumuistutukset hoitaa yhteistyökumppanimme Visma Duetto.

Ohjeita ja vinkkejä asumiseen