Siirry sisältöön

Uusi mökkiläisneuvosto on järjestäytynyt

Uutinen
16.4.2024

Vuosille 2024–2025 valittu mökkiläisneuvosto on järjestäytynyt. Mökkiläisneuvosto valitsi keskuudestaan puheenjohtajaksi Jarmo Toivolan ja varapuheenjohtajaksi Jorma Venäläisen. Mökkiläisneuvoston sihteerinä toimii kunnanjohtaja.

Mökkiläisneuvoston jäsenien tiedot löydät luottamushenkilörekisteristä: https://julkaisu.pielavesi.fi/ktwebscr/lumu_kokoonpano.htm(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Mökkiläisneuvosto osallistuu ensi kesänä Pielaveden torin elävöittämiseen ja on mukana 6.7. järjestettävässä torilauantaissa yhdessä riistanhoitoyhdistyksen kanssa kertomassa vieraspetopyynnistä.

Mökkiläisneuvoston jäsenet esittäytyvät myös Pielavesi-Keiteleessä julkaistavassa mökkiläisneuvoston kolumnissa, joka julkaistaan joka kuukauden viimeisessä numerossa. Kolumnissa mökkiläisneuvoston jäsenet kirjoittavat vuorollaan itselleen läheisistä asioista.

Pielaveden mökkiläisneuvosto on perustettu vuonna 2010. Neuvosto on ensisijaisesti kehittämisajatuksia tuova vaikuttamistoimielin. Sen jäseninä voivat olla vapaa-ajan asukkaat tai esim. etätöitä täällä tekevät ns. monipaikkaiset eli muualla kuin Pielavedellä vakituisesti asuvat.
Neuvoston toimikausi on kaksivuotinen.