Siirry sisältöön

Salit ja hallit

Kuntosali

Kuntosali sijaitsee liikuntahallilla (Puistotie 7). Kuntosalilla on mahdollista harjoitella kuntosalilaitteilla ja vapailla painoilla.

Kuntosalin avaimen hinta on 50 euroa ja se on henkilökohtainen. Avain lunastetaan Pielaveden kirjastolta aukioloaikojen mukaisesti, ei omatoimiaikoina. Avain on kuntosalikäyttäjän omaisuutta eikä avaimen hintaa palauteta asiakkaalle.  Avaimen voi halutessaan palauttaa kirjastolle.

Kuntosalin yleisövuorot ovat tarkoitettu kuntosaliavaimen lunastaneille ja ovat heidän vapaassa käytössä, muita varattuja vuoroja tulee kunnioittaa.

Kuntosali on arkisin suljettu klo 6.30 – 7.30 siivouksen vuoksi.

Kuntosali on klo 8.00 – 15.00 välisenä aikana koulujen käytössä, jolloin he ovat etusijalla.

Kuntosalille pääsee avaimella joka päivä klo 5.00 – 22.30 välisenä aikana.

Varaustilanteen voit tarkistaa Julius-varausjärjestelmässä:

Ulkokuntosali

Ulkokuntosali sijaitsee Opinportin takapihalla (Koulutie 3). Ulkokuntosalilta löytyy 9 laitetta esimerkiksi jalkaprässi, rintalaite, selkälaite sekä laitteiden lisäksi mm. isompia traktorin renkaita, narut ja hyppykorokkeet. Ulkokuntosali on mahdollistaa monipuolisen koko kehon treenaamisen.

Virtuaalisali

Pielaveden liikuntahallissa (Puistotie 7) on virtuaalisali, jossa pääsee treenaamaan virtuaalisella opastuksella. Salin voi varata kerralla käyttöön yhdelle tai kahdelle henkilölle. Jos treenaat kaverin kanssa, kummankin tulee kirjautua salille omalla kuntosalin avaimella. Valittavana on mm. spinning, tanssitunti, HIIT, kahvakuula, kehonhuolto, RVP. Tilassa on yksi spinning pyörä, mutta muita välineitä on useampia.

Virtuaalisalille pääsee kuntosaliavaimella. Avaimen voi lunastaa Pielaveden kirjastolta kirjaston aukioloaikoina.

Virtuaalisali on avoinna klo 5.00-22.30.

Virtuaalisalille voit varata vuoron sähköisestä Julius varausjärjestelmästä

Painamalla haluttua aikaa pääset varaaman vuoron. Varausinfosta näet ohjeet kuinka varaus tehdään. Lisää varaajantiedot. Tarkista, että päivämäärä ja vuoron aloitus sekä lopetus aika täsmää. Paina +lisää ja järjestelmä näyttää onko aika varattavissa. Tämän jälkeen paina tallenna varaus.

Keilahalli

Pielavedellä on yrittäjän ylläpitämä keilahalli osoitteessa Laaksotie 30. Keilahallissa on kuusi keilarataa lapsilaidoilla, hohtovarustuksella sekä automaattisella pistelaskujärjestelmällä.

Lisätietoja:

pielavedenkeilahalli@gmail.com

Liikuntahalli

Liikuntahalli sijaitsee osoitteessa Puistotie 7. Liikuntahallissa on mahdollisuus pelata mm. lentopalloa, sählyä, sulkapalloa, koripalloa ja futsalia.

Liikuntahallista voi varata käyttöönsä koko liikuntasalin tai osan siitä.

Varaustilanteen voit tarkistaa Julius-varausjärjestelmästä:

Ota yhteyttä

Rautanen Laura

ma. liikunta- ja vapaa-ajanohjaaja

040 660 5635

laura.rautanen@pielavesi.fi