Siirry sisältöön

Pielaveden torikesä 2024 käynnistyi eilen- kesän aikana torilla on luvassa monenlaista ohjelmaa

Uutinen
7.6.2024

Pielaveden torikesä 2024 käynnistettiin eilen torstaina. Torikauden avajaisten ohjelmassa oli kunnan uudistetun esiintymislavan avajaiset (toteuttaja Taideyhdistys PiKeMa ry), torijumppaa sekä nuorten järjestämä kirpputori.

Pielaveden kunnan uudistettu esiintymislava (toteuttajana Taideyhdistys PiKeMa ry)

Pielaveden torikesä 2024 sisältää monenlaista nähtävää ja koettavaa

Pielaveden torilla järjestetään pitkin kesää monenlaista nähtävää ja koettavaa kaiken ikäisille kävijöille. Kesän aikana torilla järjestetään muun muassa toritorstaita, tiistain iltatoreja sekä lauantain toripäiviä. Eri tapahtumien tarjonnasta vastaavat muun muassa kunta, yhdistykset sekä nuorisovaltuusto ja nuorisopalvelut.

Myyjäksi Pielaveden torille?

Pielavedellä torin käytöstä ei peritä maksua. Varaathan kuitenkin pidempiaikaisen toripaikan ennen paikan käyttöönottoa. Lyhytaikaiseen myyntiin (myynti autosta tms.) ei tarvitse tehdä varausta, mutta se tulee tehdä siihen erikseen merkityltä paikalta. Pielaveden torille voit myös tulla pitämään kirpputoria 6.6.-31.8.2024 välisenä aikana, sille erikseen merkityltä paikalta. Kunnalla on viisi kappaletta myyntipöytiä, joita voit veloituksetta lainata kirpputoria varten.

Huom. Muikkufestivaalien (28.-30.6.2024) aikana torijärjestelyissä on poikkeuksia. Lisätietoa saat täältä(siirryt toiseen palveluun).