Siirry sisältöön

Säviä master plan

For information in English, click here.(avautuu uuteen ikkunaan)

Rouhea mylly-, meijeri-, kanava- ja järvenrantamiljöö Pohjois-Savossa kutsuu yrittämään!

Tarjolla on ainutlaatuisia mahdollisuuksia esimerkiksi panimo-, ravintola-, boutiquehostelli-, spa-, sauna-, kalastus- ja luontoliikkumisen saralla – olemassa olevien yritysten rinnalle.

Jatkosuunnittelussa tukenasi ovat mm. Pielaveden kunta, SavoGrow kehitysyhtiö, yrittäjäyhdistys sekä aktiiviset kyläläiset.

Säviä master plan konseptikirja

Julkistimme Säviä master planin keskiviikkona 22.5. klo 17.
Voit tutustua Säviän master planin konseptikirjaan alla olevasta tiedostosta.

Voit antaa palautetta Säviä master planista ja kertoa millaisista liiketoimintamahdollisuuksista olet kiinnostunut sähköisellä lomakkeella:

Tietoa Säviästä

Säviä sijaitsee Päijänteen vesistön pohjoisosissa. Säviältä pohjoiseen on Pielaveden keskustan vierasvenesatama, jonne on vesitse matkaa noin 5 km. Etelän suunnassa ovat mm. Pielaveden laaja hiekkarantainen virkistysalue Hirviniemi (10 km), Tervossa sijaitseva luonto- ja elämyskohde Koskisydän (30 km) sekä mahdollisuus jatkaa vesiteitse aina Lahteen asti. Kumipyörillä Säviälle pääsee kantatie seiskaseiskaa eli Siilinjärvi-Viitasaari -tietä pitkin.

Säviä on aktiivisten ihmisten kylä. Ideat, innovaatiot ja yhteishenki kulminoituvat harva se päivä yhteiseksi toiminnaksi. Viime vuonna säviäläiset järjestivät mm. äitienpäivän konsertin, avoimet kylät -tapahtuman, rantakirkon sekä yhteisöllisiä taidetapahtumia. Syyskuun alussa pidetty Valojen ilta -tapahtuma kuvaa hyvin kyläläisiä, jotka rakensivat kylän keskustaan yksissä tuumin ja talkoilla omat katuvalot.

Jätä yhteydenottopyyntö

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt henkilötietojen käsittelyn tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä

Viita Johanna

kunnanjohtaja

040 753 0630

johanna.viita@pielavesi.fi

Puustellintie 18

Niskanen Aarno

elinkeinoasiantuntija

040 149 2204

aarno.niskanen@savogrow.fi

Säviän master plan on osa ”Säviän alueen kehittäminen ja liiketoimintamahdollisuudet” -hanketta, johon on saatu Pohjois-Savon liiton AKKE-rahoitusta.